Danny Veraart

Founder & ondernemerscoach

Danny is de oprichter en eigenaar van Kernsupport. Hij maakte de groei door van technisch adviseur (bedrijfsplannen, financiële onderbouwing, strategieën) naar personal coach. Danny heeft hiervoor aan de Academie voor Counseling en Coaching zijn diploma behaald en is daarnaast CSR (burn-out reductie) therapeut en EMDR- therapeut.

Danny is hierdoor gespecialiseerd in de behandeling van burn-out, omgang met stress en stresspreventie en trauma verwerking.
In 2018 specialiseerde Danny zich verder in de werking van neurotransmitters, die hij inzet om het herstel te bevorderen bij psychische klachten zoals depressie en burn-out.

Mede door eigen ervaringen merkte Danny hoe belangrijk het kan zijn om op cruciale momenten in het leven de moed te hebben om keuzes te maken. Dankzij zijn praktijkervaring en uitgebreide scholing op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling mag hij zich gecertificeerd coach noemen. Dat houdt in dat hij op professionele basis en resultaatgericht werkt in een sfeer van vertrouwelijkheid.

Daarnaast heeft Danny veel ervaring met het coachen van teams. Ook is hij voor vele ondernemers een professioneel klankbord voor vraagstukken die zakelijk of privé kunnen spelen.

Contact met Danny Veraart

T 0165 32 96 64

E danny@kernsupport.nl

Contact via LinkedIn

 

Ons team

Founder & ondernemerscoach

Coach

Kernsupport

Kernsupport