Maak kennis
met ons team

Kernsupport beschikt over een deskundig en geïnspireerd team. Onze coaches en counselors zijn gediplomeerd, hebben ieder hun eigen specialisme en werken resultaatgericht. We gaan met je de diepte in. Luisteren goed naar wat je zegt en bedoelt. Zo kom en blijf je in je kracht. Met Kernsupport kijk je snel weer vol vertrouwen naar de toekomst!

Ons team

Founder & ondernemerscoach
Coach


In lieve herinnering: Didy van der Vis

Didy van der Vis heeft een belangrijke, positieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Kernsupport. Nog elke dag nemen we haar wijze lessen mee.

 

The more gratitude I feel

The more I am aware that the supply is endless

Louise Hay

Onze visie

Als je in harmonie bent met jouw omgeving functioneer je beter. Daarom is het belangrijk te investeren in het creëren van balans. Kernsupport helpt je bij het (her)vinden van de balans. Daarbij maken we gebruik van persoonlijke ervaringen, bewezen methoden en inzichten, omgevingsfactoren en andere invloeden. Onze coaching brengt diverse elementen die voor balans zorgen in de juiste hoeveelheid samen. Welke elementen dat zijn en in welke mate deze terugkomen, verschilt per persoon. Daarom is onze coaching altijd maatwerk. Iedereen is immers uniek en dat vraagt om een unieke benadering. Kernsupport gebruikt verschillende methodieken testen, gesprekstechnieken en opstellingen die de zoektocht naar balans ondersteunen. De belangrijkste informatiebron ben je echter zelf.

De coaches van Kernsupport investeren continue in (bij)scholing. Veel onderzoeks- en behandelingstechnieken van Kernsupport zijn gecertificeerd.

Kernsupport

Kernsupport