Ben je op zoek naar een effectieve en bewezen therapie om traumatische ervaringen te verwerken? Zoek niet verder! Bij Kernsupport in Roosendaal bieden we hoogwaardige EMDR-therapie om particulieren, bedrijven en organisatie te helpen om hun leven weer in balans te krijgen. Onze coaches beschikken over relevante kennis en een brede ervaring, waardoor ze jou of jouw bedrijf optimaal kunnen ondersteunen bij het op gang brengen van het natuurlijke verwerkingssysteem. Ontdek hoe EDMR-therapie je kan helpen en kom weer in contact met je innerlijke kracht.

Wat is EMDR-therapie?

EMDR staat voor Eye Movement Desensitisation and Reprocessing, en het is een bewezen effectieve vorm van therapie voor mensen die moeite hebben met het verwerken van traumatische ervaringen, nare of andere emotioneel belastende gebeurtenissen. Denk aan een schokkende ervaring zoals een verkeersongeval of een geweldsmisdrijf. Of andere ervaringen die veel invloed hebben gehad op de ontwikkeling van iemands leven zoals pesterijen of misbruik in de jeugd. Als deze in het hier-en-nu nog steeds invloed hebben, kan de methode gebruikt worden.

De kracht van EMDR-therapie ligt in het stimuleren van je natuurlijke vermogen om te genezen. Ons brein heeft een opmerkelijk vermogen om zichzelf te herstellen, maar soms kan het vastlopen en moeite hebben om traumatische herinneringen te verwerken. EMDR helpt dit proces te activeren en bevordert het verwerken van emotioneel beladen herinneringen, waardoor de emotionele lading afneemt en je weer veerkrachtiger wordt.

Waarom kiezen voor EMDR-therapie bij Kernsupport?

Bij Kernsupport in Roosendaal bieden we hoogwaardige EMDR-therapie aan om traumatische ervaringen effectief te verwerken. Onze experts hebben uitgebreide ervaring en zijn experts in EMDR-therapie, waardoor ze jou optimaal kunnen ondersteunen op jouw weg naar herstel. Wij blijven onszelf uitdagen via intervisie en het volgen van nieuwe opleidingen, zodat onze coaches altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en behandelmethoden binnen EMDR-therapie.

Bij Kernsupport geloven we in het belang van holistische zorg, waarbij we niet alleen naar de symptomen kijken, maar naar jou als geheel. Onze EMDR-therapie is volledig afgestemd op jouw unieke behoeften en situatie. We begrijpen dat iedereen een eigen verhaal heeft en dat elke ervaring anders is. Daarom gaan we verder dan alleen de oppervlakte en nemen we de tijd om jou als individu te leren kennen. We streven ernaar om de kern van jouw emotionele belasting te begrijpen, zodat we je effectief kunnen ondersteunen in jouw helingsproces.

Met EMDR-therapie bij Kernsupport kun je het volgende verwachten:

  1. Professionele begeleiding: onze therapeuten zijn gecertificeerde expert in EMDR-therapie. Ze hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van mensen met diverse traumatische ervaringen. Ons traject begint met een grondig intakegesprek, waarin we samen de gebeurtenis en klachten zorgvuldig doorlopen. Op basis daarvan bepalen we welk EMDR-protocol het meest geschikt is voor jou.
  2. Persoonlijke aandacht: We geloven in een persoonlijke aanpak. Je zult je gehoord en begrepen voelen tijdens elke sessie, wat essentieel is voor het herstelproces.
  3. Veilige omgeving: onze praktijk in Roosendaal biedt een veilige en ondersteunende omgeving waar je vrijuit kunt spreken en jezelf kunt zijn.
  4. Bewezen resultaten: EMDR-therapie heeft zich keer op keer bewezen als een effectieve behandeling voor traumaverwerking en emotionele heling.

Breng weer balans in je leven met EMDR-therapie bij Kernsupport in Roosendaal

Het doel van de EMDR-begeleiding bij Kernsupport is om u persoonlijk zowel particulieren als bij bedrijven en organisaties te ondersteunen bij het op gang brengen van het natuurlijke verwerkingssysteem. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Samen zullen we werken aan het verminderen van de emotionele belasting van traumatische herinneringen, zodat je stap voor stap weer in balans kunt komen.

Kernsupport

Kernsupport