Wie zijn wij?

Het team van Kernsupport bestaat uit professionals met ieder zijn eigen specialismen. Ieder mens is immers uniek en dat vraagt om coaching op maat. Bij Kernsupport weten we waarmee mensen kunnen worstelen. In een kort tijdsbestek helpen wij u of uw medewerkers met een individueel plan van aanpak. Zo achterhalen we knelpunten en lost u uw problemen op. Met Kernsupport kijkt u weer vol vertrouwen naar de toekomst!

Danny Veraart

Danny is de initiatiefnemer en drijvende kracht achter Kernsupport. Mede door zijn eigen ervaringen weet hij hoe belangrijk het is om op cruciale momenten in het leven de moed te hebben om andere keuzes te maken. Hij is gecertifieerd coach. Hierdoor biedt hij op professionele basis en resultaatgericht begeleiding. Daarnaast is Danny specialist in de behandeling van burn-out, omgang met stress en stresspreventie. Hij fungeert voor ondernemers als professioneel klankbord voor vraagstukken in de zakelijke én privésfeer.

Didy van der Vis

Didy werkt sinds januari 2010 bij Kernsupport. Zij heeft meer dan twintig jaar ervaring in diverse technieken. Ze heeft een therapeutische achtergrond als stressmanager. Samen met Danny voerde ze inmiddels honderden familie- en bedrijfsopstellingen uit. Didy verzorgt ook re-integratie. Hierbij achterhaalt ze samen met de cliënt waarom hij of zij tot nu toe nog geen passende baan vond. Didy weet haarfijn innerlijke belemmeringen op te sporen. Deze eigenschap zet zij ook in om zelfstandig ondernemers beter en efficiënter te laten werken.

Onze visie 

Als u in harmonie bent met uw omgeving functioneert u beter. Daarom is het belangrijk te investeren in het creëren van balans. Kernsupport helpt u bij het (her)vinden van de balans door persoonlijke ervaringen, methoden, inzichten, omgevingsfactoren en andere invloeden te combineren. Onze coaching brengt diverse elementen die voor balans zorgen in de juiste hoeveelheid samen. Welke elementen dat zijn en in welke mate deze terugkomen, verschilt per persoon. Daarom is onze coaching altijd maatwerk. Iedereen is immers uniek en dat vraagt om een unieke benadering. Kernsupport gebruikt verschillende methodieken testen, gesprekstechnieken en opstellingen die de zoektocht naar balans ondersteunen. De belangrijkste informatiebron bent u echter zelf.

De coaches van Kernsupport investeren continue in (bij)scholing. Veel onderzoeks- en behandelingstechnieken van Kernsupport zijn gecertificeerd.

Kernsupport

Kernsupport