Erwin, Bussines Controller te Roosendaal

“Na een lange periode met burn-out verschijnselen en verschillende begeleidingstrajecten ben ik terechtgekomen bij een informatieavond van Kernsupport.  Naar aanleiding van die presentatie heb ik contact gezocht. Al tijdens het intakegesprek bleek de grote kennis en ervaring van Kernsupport op dit gebied en werd er een duidelijk toegelichte diagnose gesteld. Ik ben blij met de professionele en persoonlijke begeleiding die ik kreeg, met aandacht voor zowel fysieke als psychische aspecten. Met de hulp van Kernsupport ben ik bewuster geworden van de signalen die lichaam en geest mij geven en ben ik weer in staat balans in mijn leven terug te brengen.”

Rien Tholenaar,  Algemeen directeur, Senior Communicatie- & Media-adviseur te Oud-Vossemeer

Tools waar je echt wat aan hebt

Ik dacht altijd dat ik de hele wereld aankon en als ik hoorde van mensen dat ze overspannen of overwerkt waren, dan kon ik mij niet voorstellen dat zoiets mij zou kunnen overkomen. Nadat ik een groot deel van mijn taken en de dagelijkse leiding van mijn bedrijf had overgedragen aan een jongere directeur en nadat ik samen met haar een grote reorganisatie had doorgevoerd, ging ik daar echter anders over denken. Mijn organisatie kwam tot rust en ikzelf kwam er achter dat ik lange tijd veel teveel van mezelf gevraagd had. Ik was er gelukkig op tijd bij en met een doelgerichte begeleiding van Kernsupport kreeg ik tools om anders en beter om te gaan met spanning en druk. Het begeleidingstraject heeft mij qua persoonlijkheid, in mijn werk en privé heel veel goeds gebracht. Ik doe vooral weer de dingen waar ik plezier in heb en waar ik goed in ben. Dat is bijzonder fijn voor mezelf, heerlijk voor mijn gezin en goed voor mijn bedrijf. Kernsupport heeft mij dus prima geholpen!

 

Amanda Van Gennip, ambulante kapster te Sommeren

Ik heb een positieve ervaring met Kernsupport, fijne begeleiding door middel van de juiste cursus en begeleiding ben ik bewust geworden van mezelf, en beter gaan luisteren naar signalen.

Fons van Wezel, Sap Holland te Zundert

“Ongeloofelijk” dat de opstelling precies in beeld bracht hoe de verhoudingen binnen de vereniging, bestuur en leden van Treeport waren. Doordat er een totaal beeld ontstond en duidelijk de pijnpunten zichtbaar werden gaf het al bijna een oplossing die vanzelfsprekend lijkt. “

Nico Geurts, Groeibalans te Zundert

De opstelling heb ik als heel positief ervaren: meer inzicht in de verhoudingen, in de groeipotentie van Groeibalans en in ieders rol daarbinnen.

Bertus (particulier)

Na een lange periode van overbelasting en de gevolgen hiervan is het d.m.v coaching van Kernsupport mij gelukt om de zaken evenwichtiger te verdelen. De effecten van: en leeftijd en gezondheid worden door Kernsupport op een evenwichtige en betrouwbare wijze onder de aandacht gebracht . Het leren accepteren van en het anders beleven door, hebben mij er toe gebracht om huidige werkzaamheden met genoegen te kunnen uitvoeren.

Judith Soons (particulier)

De opstellingen heb ik als verrassend, bijzonder en betekenisvol ervaren. Ze geven duidelijk weer welke onderstromen er zijn!

Vincent van Rijsewijk, Directeur PEP Business Creators BV in Udenhout.

Kernsupport heeft ons als bedrijf, maar ook als personen erg geholpen om te groeien en ook te blijven groeien. Het mooie is dat Danny en Didy daarbij uit veel methoden kunnen putten. Dat geeft een stukje maatwerk dat heel prettig en natuurlijk werkt. Het heeft ons echt iets gebracht. De balans tussen werk en privé wordt beter gevonden, ambities worden waargemaakt en dat geeft veel nieuwe energie. Dat straal je uit en dat blijft niet onopgemerkt. Het trekt de aandacht van nieuwe klanten, waardoor ook het bedrijf zowel in omvang als in kwaliteit is gegroeid.

De bedrijfsopstelling is hierin een bijna onmisbaar onderdeel geworden. Dankzij Kernsupport hebben we coaching en begeleiding gehad met een effect op de korte termijn, maar zeker ook voor de lange termijn. Daarnaast is het fijn dat Danny en Didy gewoon en toegankelijk zijn en heel goed aanblijven voelen welke zaken (soms ook niet alledaagse) nodig zijn om de volgende stap te zetten.

referenties

Kernsupport

Kernsupport