Burnout_1Duizenden vragen komen dagelijks op u af. U wilt uw dromen realiseren. U wilt als ondernemer niet meer aan het kortste eind trekken of hinder ervaren van die ex-compagnon. Maar hoe? Frustraties stapelen zich op en antwoorden zijn niet altijd eenvoudig te vinden. Met de techniek van Opstellingen brengt Kernsupport uw knelpunten helder in beeld én komt met een constructief plan van aanpak voor ieder probleem.

Coaching geeft inzicht. Dat u kan helpen bij persoonlijke groei. Via onze counseling brengen wij u technieken bij om zelf oplossingen te vinden, ontwikkelt u vaardigheden en leert u al uw capaciteiten optimaal te benutten.

Kernsupport begeleidt u bovendien bij burn-out, overwerktheid en andere stress-gerelateerde zaken. Door het herstellen van de neuro-hormonale balans verminderen symptomen. Wij weten welke maatregelen noodzakelijk zijn om dit te realiseren, zoals het reduceren van stressoren, conditieverbetering, attitude- en gedragsveranderingen. We bieden psychische begeleiding en verzorgen ook re-integratie na een burn-out. Tot slot bieden we ook diverse trainingen, zodat u zich als ondernemer weer verder kunt ontwikkelen.

Investeer in uw uzelf. En geniet van de resultaten die u bereikt!

Kernsupport

Kernsupport